OBJAVITE

vrtsemina

O nama

U NAŠEM VRTNOM CENTRU MOŽETE PRONACI SVE ZA VAŠ DOM, VRT, POSAO ILI HOBI UZ ŠIROK ASORTIMAN SADNOG MATERIJALA, MEHANIZACIJE, KOMPLETAN PROGRAM PČELARSTVA, NAJKOMPLETNIJI ASORTIMAN ZAŠTITNIH SREDSTAVA I JOŠ MNOGO TOGA..


EzioInox d.o.o. tvrtka je koju su osnovali talijanski partneri i koja koristi talijansku tehnologiju za proizvodnju spremnika od nehrđajućeg čelika za skladištenje tekućih namirnica.

Osnovana je 2010. godine uz tehničku podršku i stručno znanje talijanske tvrtke s dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti.

Zahvaljujući poznavanju tehnike, korištenju talijanskih strojeva, te procesima javne nabave u odabiru kvalitete sirovina i neprekidne potrage za najnaprednijim dizajnom, Eziolnox d.o.o. svojim klijentima pruža mnoštvo prednosti u odnosu na konkurenciju.

Korištenjem isključivo inox nehrđajućeg čelika 18/10 i primjenom modernih procesa proizvodnje garantira se visoka razina kvalite proizvoda.
Zahvaljujući činjenici da su napravljeni u skladu s europskim standardima za proizvodnju spremnika za skladištenje tekućih namirnica, tvrtka će dobiti certifikat ISO 9001 te certifikat američke nacionalna javne zdravstvene i sigurnosne kompanije - NSF.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije